Meedoen aan een 24-uurs OCR Race

De laatste weken zijn er op sociale media een paar 24 hr. events verschenen waar veel interesse voor is, als ervaren ultra loper en 24 hr. OCR loper kreeg ik uit verschillende hoeken de vraag: hoe pak je dit aan? Een 24-uurs race is een […] lees verder »

It's a HIIT!

Na de winter te zijn doorgekomen, mijn knieblessure zo goed als verdwenen is, mijn avontuur over de Chinese muur met een tweede plek te hebben verzegeld en de ‘rust’ is wedergekeerd, vond ik het tijd om weer doelgericht aan de slag te gaan. Ik heb […] lees verder »

Aftermovie: Mud and Water Challenge

Zie onze aftermovie van de Mud and Water Challenge 2015 op het Eiland van Maurik. lees verder »

Vergeet niet te genieten van je sport!

Fanatiek zijn is een goede eigenschap, maar als je geen plezier hebt doe je echt iets verkeerd. Afgelopen weekend heb ik meegedaan met de Mud & Water Challenge. Het was een geweldige run met leuke obstakels. Verder was alles top georganiseerd en we hadden nog […] lees verder »

Preview: Fisherman’s Friend StrongmanRun

Alles begint met een goede website. Goed in de breedste zin van het woord: knoppen moeten werken, informatie dient volledig en makkelijk vindbaar te zijn en de vormgeving moet sprankelen. Op zondag 6 september zullen we weten of deze toffe website een goede graadmeter bleek, […] lees verder »

Aftermovie: Ultimate Buffalo

Zondag 19 juli 2015 vond op Airport Twente de Ultimate Buffalo plaats. Samen met experts Mervyn, Sabine en muddies Fai, Brecht en Andries nam ik hier aan deel. De weergoden waren ons niet goedgezind want we zijn in de regen gestart en geëindigd. Sabine wil […] lees verder »

Let's meat after the obstacle run!

Ploegen door de modder, zwoegen door het water. De meest extreme obstakels trotseren als een malle en als een ware held over de finish komen. Afgepeigerd, bezweet, onder de modder, maar met net genoeg kracht om de armen omhoog te gooien. Ontzettend trots op jezelf […] lees verder »

Aftermovie: Battle of Maestricht

Zondag 5 juli 2015 nam ik samen met verschillende experts deel aan de Battle of Maestricht. Deze obstacle run werd onder andere door expert Gabrièl georganiseerd. Ik vond het een geslaagde obstacle run in een prachtige omgeving met geweldige obstakels. Ik kijk al uit naar […] lees verder »

Review: Battle of the Ardennes

Toen ik afgelopen vrijdag op zoek ging naar informatie over de Battle of the Ardennes belandde ik per ongeluk op een website over de Eerste Wereldoorlog. Het overzicht van het parcours en de hindernissen waarnaar ik op zoek was, ontbrak, wél vond ik er een […] lees verder »