Preview : Gladiatorrun Combat Edition

Zondag 13 september 2015 vindt de 2e editie van de Gladiatorrun Combat Edition plaats in de Citadel van Diest. Dit is de voormalige thuishaven van het eerste bataljon van de Para’s. Het parcours zal je in en rond de citadel meenemen en je zal jezelf […] lees verder »

Jupiler MeatingPoint video

Na de run een lekker verkoelend biertje of een goed stuk vlees? Het Jupiler MeatingPoint heeft allebei! Voor een sfeerimpressie kan je onderstaande video bekijken. Het Jupiler MeatingPoint vind je terug bij verschillende obstacle runs. lees verder »

My 5 Most Epic Obstacles

My 5 Most Epic Obstacles: 1. The Cliff @ World Tougest Mudder US, Las Vegas 2. Monkey bars @ Rat Race UK, Burgley House 3. Water Tunnels @ Tough Guy, UK Wolverhampthon 4. Prison Escape @ Bieg Katorsnica 5. King of the Swingers, Tough Mudder, […] lees verder »

Preview: Run For Our Lives: Disaster Run

Disaster Run vormt samen met LUNAR, een 24u lange obstacle run waarbij teams elkaar zullen uitdagen op het “battelfield”, een onderdeel van Run For Our Lives – Obstacle Series. Hiermee zullen zij trachten om enkele originele en innoverende wedstrijden te koppelen om zo jullie als […] lees verder »

Mentale Obstakels

Om ons profiel aan te maken op de nieuwe website werd ons gevraagd om onze lijfspreuk door te geven. Er zijn uiteraard veel toffe en motiverende quotes maar de quote die mij het meest bijblijft is: “The body achieves what the mind believes”. Een tof […] lees verder »

Apenhang

Tijdens een obstacle run kan je een hindernis tegenkomen dat bestaat uit een dik touw dat tussen 2 bomen is gespannen. De bedoeling is om via het touw de andere kant te bereiken. Dit obstakel hangt dikwijls boven water. Wie de overkant niet haalt, wordt […] lees verder »

Groeten uit de rimboe!

Waarschuwing: De bevindingen in dit verhaal zijn niet gestoeld op enige vorm van wetenschappelijk onderzoek dan ook, maar berusten enkel op de ervaringen van een roekeloze reisjournalist! Navolging van de tips heeft, ondanks het gevaar voor besmetting, geen nadelige gevolgen voor de gezondheid. Vreemd genoeg […] lees verder »

Wie bang is om vies te worden heeft het niet begrepen

Ik ben zo’n meisje dat jurken en stiletto’s verzamelt. In mijn badkamerkastje staat een schoenendoos vol nagellak en voor obstacle runs lak ik mijn nagels netjes in de kleur van mijn outfit. Na een run heb ik gemiddeld twee nagels gescheurd, maar dat hoort erbij. […] lees verder »

De Vetmeting

Zodra je eenmaal over de finish bent gekomen en je trots rond loopt met een shirt/medaille beginnen meestal de grote verhalen over de run rond te gaan. Liefst nog met een biertje in het handje vertelt iedereen hoe hard ze tekeer zijn gegaan, maar wat […] lees verder »