Positive Thinking for better sports results

De geest is een krachtig hulpmiddel. Het is belangrijk om die op een positieve manier te trainen. Hier zijn 10 eenvoudige tips voor het trainen van de geest op ‘Positive Thinking’ 1. Begin de dag met een glimlach Uw hele dag hangt af van hoe […] lees verder »

If you go through hell, keep going! (Mud Masters 24H)

Afgelopen weekend heb ik met succes de 24 uur durende Mud Masters gelopen. Dit was voor mij een ervaring om nooit te vergeten, aangezien ik echt het uiterste uit mezelf heb gehaald. Uiteindelijk heb ik in 24 uur 80 KM gelopen en ben ik geëindigd op […] lees verder »

Pim is een echte Mud Master

Zaterdag 26 september 2015 nam ik samen met Pim, Michel, Bjorn, Ron en Michel deel aan Mud Masters Biddinghuizen. Eindelijk was het zover! Onder het motto all for one waren wij Pim’s buddy’s. Ann had op voorhand beslist om met ons mee te lopen. Nog […] lees verder »

Aftermovie: Mud Masters Biddinghuizen 2015

Bekijk hier de Aftermovie: Mud Masters Biddinghuizen van 26 en 27 september 2015! lees verder »

Dream it. Plan it. Do it (MudMaster 24H met 1 hand)

Nu ik de afgelopen 1,5 jaar 5 OCR marathons gelopen heb, hoefde ik geen moment na te denken om mee te doen aan de 24 uur durende Mud Masters. Voor mij is dit de uitdaging om van de 42 km naar het wereldje van de […] lees verder »

Voorbereiding MudMasters 24H – Krachttraining

Joris Beentjes bereidt zich voor op MudMasters 24H editie. Sinds mei is hij bezig met verschillende krachttrainingen om zijn lichaam sterker te maken. lees verder »

Jupiler MeatingPoint video

Na de run een lekker verkoelend biertje of een goed stuk vlees? Het Jupiler MeatingPoint heeft allebei! Voor een sfeerimpressie kan je onderstaande video bekijken. Het Jupiler MeatingPoint vind je terug bij verschillende obstacle runs. lees verder »

Review: Bootcamp Run 2015

Voor de doorgewinterde obstacle runner start het weekend vaak heel vroeg met schel wekkergeluid. De mooie runs zijn namelijk door het hele land verspreid en dat betekent vroeg uit de veren om in het eerste tijdvak te kunnen starten. Dan heb ik het nog niet […] lees verder »

Aftermovie: Gladiator Run Combat Edition

Bekijk de aftermovie van de Gladiator Run Combat Edition op 13 september 2015. lees verder »