Spartan Winter Series

Wie denkt dat het OCR-seizoen stopt tijdens de wintermaanden heeft het bij het verkeerde einde. Doorwinterde obstacle runners of liefhebbers van (extreme) koude kunnen tijdens de donkere wintermaanden gewoon verder hun hobby beoefenen. Spartan Race biedt de Spartan Winter Series aan. Deze vinden plaats in: […] lees verder »

Jupiler MeatingPoint video

Na de run een lekker verkoelend biertje of een goed stuk vlees? Het Jupiler MeatingPoint heeft allebei! Voor een sfeerimpressie kan je onderstaande video bekijken. Het Jupiler MeatingPoint vind je terug bij verschillende obstacle runs. lees verder »

Gastblog: MS Warrior

Graag had ik van Johan, ook wel gekend als MS Warrior, een interview afgenomen. Maar door hem enkele vragen te stellen, zou zijn verhaal niet compleet zijn. Daarom kan je hieronder zijn gastblog lezen. Ik heb veel respect en bewondering voor hem, wens Johan het […] lees verder »

Review: Neptunus Run 2015

Het obstacle run seizoen 2015 loopt spijtig genoeg stilaan op zijn eind maar gelukkig hebben we toch nog enkele runs op de agenda staan. 1 daarvan was de Neptunus Run 2015 op zondag 15 november in Nieuwpoort. Dit is tevens de 5de en laatste run […] lees verder »

Interview met makers van electronische dansmuziek en sound design: By RAVEN

Kan je in het kort vertellen wie by RAVEN is, hoe jullie zijn ontstaan en wat jullie doen? by RAVEN is in 2013 opgericht door Justin Welgraven en specialiseert zich in het maken van electronische dansmuziek en sound design. Daarnaast werken we nauw samen met […] lees verder »

OCR World Championships dag 2

De locatie van de OCR World Championships voor 2016 is alweer bekend, maar ik geniet nog dagelijks van de editie van 2015. Heerlijk om op Facebook en YouTube de foto’s en filmpjes voorbij te zien komen. En ook als je mede wk-gangers tegenkomt gaat het […] lees verder »

Review: TomTom Multi-Sport Cardio

Na een half jaar de TomTom Multi-Sport Cardio horloge aan de tand te hebben gevoeld, kan ik met trots zeggen dat hij TOUGH enough is! Met 143 km aan OCR wedstrijden en vele trainingen heeft hij alle omstandigheden van de sport doorstaan. Hieronder zal naar […] lees verder »

War Child Ice-Challenge

War Child zoekt 500 super coole mensen die 1000 meter op blote voeten over ijs durven lopen voor de War Child Ice-Challenge. Jezelf samen met 499 anderen op glad ijs begeven is niet voor niets. Deze ijskoude challenge heeft als doel geld op te halen […] lees verder »

Interview met een bedrijf dat medailles en awards maakt

Kan je in het kort vertellen wat Custom Company doet? Wij, Custom Company, zijn als bedrijf gespecialiseerd in maatwerk relatiegeschenken en awards (inclusief medailles). Wij adviseren, ontwikkelen en zorgen voor de productie. Onze kracht is dat wij klantgericht zijn en bijna alles kunnen leveren. Samen […] lees verder »